Pienen leikkijän norsupehmo

Pienenä ompelutyönä tein kummitytön (oikeastaan kummitytön äidin) pyynnöstä söpön norsupehmolelun. Kuvia norsusta löydät instagramista ompelijamarika. Kummityttö tuntui olevan oikein mielissään uudesta lelusta, joka oli riittävän pieni hänen kätösilleen ja josta sai helposti otteen. Oli ilo seurata kuinka pikkuleikkijä tutki norsua tarkoin silmin 🙂 Tilaukseen meni myös toinen norsulelu toisen siskon tytölle, mutta pienin värimuutoksin ettei vaan mene ronsut sitten leikeissä sekaisin.

Tällaisia pikkutöitä on helppo tehdä opintojen ohella, joten jos norsulelu oli mieleinen myös sinun lapsellesi, ota yhteyttä niin suunnitellaan värit ja kuosit kohdilleen! Yhteystietoni löydät ”Ota yhteyttä” -välilehdeltä.

Aloittelin viime viikolla uutta asiakastyötäni: hääpuvun suunnittelua ja kaavoitusta. Lähetin asiakkaalle muutamat luonnoskuvat, joista hän valitsi mieluisimmat. Niiden pohjalta tein kaavat ja tämän viikon missio on saada sovituskappale valmiiksi 🙂 Oikein mielenkiintoinen asiakastyö ja persoonallinen puku tulossa! Tällaisia vaativampia yksittäisiä ompelutöitä minun on mahdollista ottaa tehtäväksi, kun puvun malli ja toimitusaika ovat realistiset toteuttaa opiskelu huomioiden.