Galleriassa uusia kuvia

Olen tehnyt galleriaan muutamia kuvalisäyksiä, vaikka tekniset ongelmat meinaavat hieman pistää hanttiin. Jospa saisin puuttuvan kuvan lisättyä ihan lähipäivinä, pyydän siis kärsivällisyyttä 🙂

Viikko meni nopeasti töiden osalta: minulla oli monta asiakastapaamista ja asiakastyöt etenivät hyvällä mallilla. Kerkesinpä ommella vähän omia juttujakin, mutta niistä lisää myöhemmin 😉 Kuvamateriaali on luvassa.

Morsiuspuvun muutostyöt alkavat olla loppusuoralla ja ensiviikolla luvassa enää pientä viimeistelyä. Asiakkaan valmiina ostama puku näytti nyt asettuvan hänen päälleen kuten kuuluu, aivan kuin puku olisi tehty hänelle! Muutamia muutoksia se vaati, mutta lopussa kiitos seisoo ja morsian voi astella alttarille tyytyväisenä 🙂

Tein nopeana välityönä bleiserin selän muutostyöompelun: asiakkaan ostama takki oli muuten hyvä, mutta selässä oli ylimääräistä väljyyttä. Asia hoitui ottamalla turha väljyys pois ja näin asiakas sai hyvin istuvan takin työkäyttöön 🙂 Takin selkämys meni nyt kauniisti asiakkaan selkää pitkin eikä hölskynyt. Asiakas oli kovin iloinen saadessaan takin!